Novice

MOS 2023

Z veseljem sporočamo, da se bomo septembra družili v Celju! Vabljeni, da nas obiščete na 55. MOS-u med 13. in 17. septembrom 2023

Letos bo na Celjskem sejmu še posebej slavnostno, saj največji poslovno – sejemski dogodek leta praznuje 55 let! MOS bo letos svoja vrata odprl med 13. in 17. septembrom. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, zberete informacije in odgovore razstavljavcev o vsem, kar vas zanima. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali! Ne zamudite priložnosti, da izkoristite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Največji poslovno – sejemski dogodek leta v Sloveniji bo letos podrobneje predstavil vse vidike trajnostnega in digitalnega razvoja, bogato ponudbo energetskih rešitev in vsega, kar potrebujete za gradnjo ter širok nabor novosti, tehnične ponudbe, opreme, pripomočkov in tradicionalne sejemske ponudbe. Letos praznuje MOS 55 let, zato ekipa Celjskega sejma pripravlja še bogatejšo ponudbo spremljevalnih prireditev in izobraževalnih vsebin. Letošnji MOS bo zajel pet ključnih področij: MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B2B in MOS PLUS. Odvijala se bodo razna predavanja, svetovalnice, poskrbljeno pa bo za kulinarično razvajanje in zabavo.

Za pester in raznolik sejemski program bo torej poskrbljeno, zdaj manjkate samo še vi, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru (HALA L, RAZSTAVNI PROSTOR 17 ), kjer bomo za vas pripravili ugodno ponudbo komponent za sončne elektrarne, električno luksuzno vozilo VOYAH FREE, električno vozilo FORTHING T5 EVO EV, električno dostavno vozilo MAXUS in električno vozilo AIWAYs z sejemskimi cenami. Veselimo se vašega obiska na 55. MOS-u med 13. in 17. septembrom!

Novi MG4
Vse novice
VIŠJE SUBVENCIJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA
VIŠJE SUBVENCIJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

23. junija 2023, je Eko sklad odprl tri nove pozive: za nepovratne finančne spodbude občanom in podjetjem za električna vozila ter za kreditiranje okoljskih naložb podj ...

preberi več