O nas

Planet Solar ozadje

PLAN-NET AVTO d.o.o. družba z omejeno odgovornostjo je bila ustanovljena septembra 2022 in je v 100% lasti podjetja PLAN-NET SOLAR d.o.o., ustanovljeno leta 2009. Kmalu po ustanovitvi PLAN- NET SOLAR d.o.o., smo poleg gradnje in prodaje komponent za sončne elektrarne, polnilne postaje in elektro instalacije začeli s prodajo 100 % električnih vozil različnih znamk: NISSAN, ZHIDOU, JAC, DFM, MAXUS in MG.

Plan-net solar

PLAN-NET AVTO

V letu 2022 smo zaradi rasti prodaje in ločitvi dejavnosti ustanovili podjetje PLAN-NET AVTO d.o.o., ter preselili prodajni salon iz Eleclerca v prodajni salon MG na Samovi ulici 14 v Ljubljani. V ponudbi imamo sedaj: bencinska, hibridna in električna vozila MG, dostavna električna vozila MAXUS, električna vozila AIWAYS in VOYAH. Za vse blagovne znamke nudimo tudi servis in prodajo rezervnih delov in dodatne opreme. Ob prodaji vozil Vam ponudimo še ugodno financiranje vozil, prodajo vozil po sistemu staro za novo in zavarovanje vozil.

Preveri ponudbo
Planet Solar ozadje

Avtosalon

V letu 2018 smo razširili ponudbo električnih vozil s prodajo dostavnih vozil MAXUS , ter v letu 2019 prodajo osebnih električnih vozil MG. Poleg blagovnih znamk MG in MAXUS ki so v lasti največjega proizvajalca vozil na Kitajskem SAIC Motor's smo razširili ponudbo še z električnimi vozili AIWAYS VOYAH in FORTHING.

Naslov